iCreate 2011 op 1 oktober 2011 in Amsterdam

01 October 2011

icreate1

Op zaterdag 1 oktober trokken we met een aantal clubleden richting Amsterdam. Natuurlijk om een aantal workshops bij te wonen zoals die van Lion, iPad, iOS5, muziek, beveiliging, backup, filmen. Bekijk zeker eens het programma en de lijst van sprekers. Tegelijk gaan we ook (een beetje) promotie maken van onze MacBeurs.

Afgelopen zaterdag waren we met 6 (vooral groen uitgeruste) clubleden te gast op de tweede iCreate Live in Amsterdam.  Natuurlijk om enkele workshops (onze noorderburen spreken eerder van lezingen) bij te wonen en dus wat bij te leren.  Maar ook om de MacBeurs te promoten.  Nu weten ze daar ook, dat het op 20 november in Genk te doen is.

Aanstaande zaterdag is het zover, dan verzamelen alle Apple-liefhebbers van Nederland zich in de RAI in Amsterdam voor het grootste Apple-evenement van Nederland: iCreate Live.

Apple-liefhebbers zullen op 1 oktober hun ogen uitkijken. Nederland wacht nog op de eerste officiële Apple Store, maar tijdens iCreate Live zal er een levensgrote winkel voor één dag zijn. iAm Store brengt vele Apple-producten mee, die niet alleen uitgetest kunnen worden, maar ook tegen speciale beursprijzen kunnen worden aangeschaft. Ook andere standhouders brengen hun mooiste producten mee. Zo zijn er stands van Wacom, Adobe en Canon, maar ook Logitech en Bose demonstreren hun producten en laten de bezoekers ermee spelen.

Tijdens iCreate Live zullen de bezoekers niet alleen versteld staan van de interessante producten, ook kunnen ze hun hartje ophalen bij het volle programma lezingen. Richard IJzermans liet op het eerste iCreate Live-event de zalen al uitpuilen, dit jaar is hij terug met nieuwe lezingen over OS X Lion, zowel voor beginners als gevorderden. Daarnaast wordt allerhande software besproken, van de instapprogramma’s van iLife en iWork tot Adobe Elements 10 en Final Cut Pro X. Maak je Mac weer als nieuw met behulp van de lezing van Sander Wessel. Jaap Stronks zal dieper ingaan op de social media: wat voor rol krijgt Google+ en hoe gaat het verder met de integratie van Twitter in iOS 5? Ten opzichte van vorig jaar zijn er grotere zalen, dus er is ruimte genoeg voor iedereen. Ook standhouders staan te trappelen om een plaatsje.

Genoeg reden om snel een kaartje te kopen voor iCreate Live. In de voorverkoop betalen iCreate-abonnees maar €7,50 voor een kaartje, een regulier kaartje kost €9,95. Koop je een kaartje in de voorverkoop, dan krijg je ook nog eens een drankje aangeboden en 20% korting op het parkeertarief van RAI Elicium. Aan de deur kun je ook je toegangsbewijs kopen, maar dit kost dan €12,50. Je hebt tot en met 30 september de tijd om kaarten in de voorverkoop aan te schaffen. Tickets zijn te koop via www.icreatelive.nl

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Activiteiten Beurzen iCreate 2011 op 1 oktober 2011 in Amsterdam