Sunday, 28 August 2011 10:47

Clubmeeting 1 september : BoinxTV Featured

By
Rate this item
(0 votes)

Het nieuwe schooljaar begint er aan te komen, en tegelijk zetten we op donderdag 1 september (de eerste donderdag van de maand, weet je) ook een nieuwe reeks van clubmeetings op gang. Elke maand proberen we actuele topics uit te kiezen en boeiende workshops te organiseren. Zo hebben we je op 7 april van Lion al laten proeven (door Appletips), en was er een Lion Summercamp in de vakantieperiode. Op zaterdag 3 september staat er nog een Lion-workshop gepland tijdens de Cultuurbeurs. Je kan trouwens 4 workshops bijwonen dat weekend. 
Opm : de clubmeeting van donderdag 1 september vindt plaats, zoals gewoonlijk in ons clublokaal in Godsheide (Hasselt).

Ongetwijfeld ga je dit najaar nog leerrijke workshops kunnen bijwonen, maar ook jij als clublid of MacFan kunt gerust naar vooren treden en je steentje (of workshop) bijdragen. Zo is er het idee om op 1 september profielfoto's van clubleden te maken. Da, kunnen we namen en "faces" beter onthouden. Maar wat denk je ervan om zelf profielfoto's van je collega-clubeden te komen maken? Zeker iets voor jou. En misschien kan je nog wat tips tussendoor geven.

Op het podium gaan we BoinxTV eens voorstellen: wat je met webcasting en een mini-TV-studio allemaal kunt doen. Een voorsmaakje van BoinxTV kan je hier vinden. Misschien krijg je wel een trial-versie?

Maar er staan nog veel agendapunten op stapel op 1 september : een overzicht van de agenda, de cultuurbeurs, Klokhuis, iCreate Live, de Italiaanse avond... En natuurlijk nog wat verrassingen en...een twee Photoshop boeken die je kan winnen.  En zijn de flyers, affiches, autostickers en voorverkoopkaarten van de MacBeurs klaar.  Heb je nu genoeg redenen om te komen?

Lidmaatschap : Even terloops, want op 30 augustus eindigt de periode dat we 25 euro vragen als lidgeld.  Vanaf 1 september is het 30 euro. Dus haast je.

Read 3526 times

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Clubmeeting Clubmeetings 2011 Clubmeeting 1 september : BoinxTV