Friday, 11 November 2011 20:48

Donderdag 1 december Featured

By
Rate this item
(0 votes)

De MacBeurs is dan misschien wel voorbij, maar voor de club gaat het gewoon verder. Elke eerste donderdag van de maand komen we samen in Hasselt. Je kan dan workshops bijwonen, maar natuurlijk ook vragen stellen. En zoals je wellicht weet: clubleden hebben een streepje voor. Iedereen is welkom.

Even de agenda schetsen :

tussen 19u30 en 20u00 komt iedereen toe (je mag ook later komen, maar dan heb je misschien al iets gemist). Eerst is het verbroederen aan de MacBar. En natuurlijk wat napraten over de voorbije MacBeurs.
Ook kan je als clublid een kijkje nemen in onze uitgebreide bibliotheek (gratis voor clubleden), en magazines. De nieuwste iCreate magazines zijn tevens beschikbaar.
van 20u00 tot 20u30 is er een intro op het podium. Eerst wordt er gepeild naar feedback over de MacBeurs. Wat vond je er van? Welke workshops heb je bijgewoond? Wat zou je volgende keer willen?
Tegelijk gaan de winnaars hun prijzen komen afhalen die ze op de MacBeurs gewonnen hebben. Ook de hoofdprijs, een iPad2 wordt overhandigd.
En voor clubleden die op de MacBeurs waren (of geholpen hebben) is er nog een extra tombola voorzien. Spannend dus.
Vanaf 20u30 voorzien we een eerste workshop (op het podium) over iTunes. Vooral gericht naar vragen, tips & tricks, syncrhonisatie... Breng gerust je vragen mee.
Tegelijk start er een tweede workshop (zaal 2) over webdesign (van 20u30 tot 21u30). Tijdens de clubmeeting van 3 november hebben we reeds een aantal tools bekeken die iWeb kunnen vervangen. Want de ondersteuning voor iWeb is binnenkort gedaan. Clublid Jos komt Jimdo uitleggen. Dit is een CMS-oplossing (content management systeem) om op een eenvoudige manier sites te bouwen. Alles is binnen Jimdo kant en klaar.
Tegen 21 à 21u30 is er een pauze voorzien en vanaf 21u30 start er in zaal 2 een workshop over Joomla. Dit is een heel uitgebreid CMS systeem om elke soort website te bouwen. Joomla is ook volledig gratis, en heel uitbreidbaar.
Natuurlijk kan je ook terecht voor elke soort vraag (beginners, tips, problemen...).

tot donderdag

Read 2942 times

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Clubmeeting Clubmeetings 2011 Donderdag 1 december