Monday, 21 May 2012 00:00

150ste clubmeeting Featured

By
Rate this item
(0 votes)

MacLimburg is jarig, dus vieren we feest. Want 150 clubmeetings is niet niks. 14 jaar geleden in Hasselt gestart met een Apple User Group. En ondertussen zijn er heel wat workshops, Macgebruikers en supportvragen gepasseerd. Daarom maken we van de 150ste clubmeeting een "special edition". Deze keer niet op donderdagavond, maar op zaterdagnamiddag. Niet op ons vertrouwde plek in de Kiezelstraat (Godsheide-Hasselt), maar in de theaterzaal van het cultuurcentrum (CCHA) in Hasselt. Waar we plaats maken voor 2 actuele workshops. Over topics die je nog niet aan het werk hebt gezien, en die dus in primeur, speciaal voor jou zijn. Zowel clubleden, als andere bezoekers, beginners, Macgebruikers...zijn natuurlijk welkom. En...de toegang is gratis. Registreer vandaag!

 

Workshop : Wat te verwachten van Mountain Lion?

Met de verwachte komst in de zomer van MacOS X 10.8 oftwel Mountain Lion, wordt de grens tussen het Mac-besturingssysteem en het mobiele IOS-systeem steeds kleiner. Een App Store, gestures, nieuwe interfaces kennen we ondertussen al op Mac. Maar met iCloud, Berichten, Twitter-integratie, AirPlay, Gatekeeper, en een pak nieuwe functies... wordt de Mac alleen maar beter en beter. Wat heeft Mountain Lion allemaal nog meer in petto? Wie konden we daarvoor beter vragen dan Richard Ijzermans van Appletips. Als spreker en MacLimburg-clublid weten we natuurlijk al langer dat hij dit ongetwijfeld boeiend en enthousiast zal komen brengen.

Workshop : Wat is nieuw in Adobe CS6?

Dit voorjaar kondigde Adobe een major upgrade aan van Creatieve Suite. Ondertussen zijn de CS6-applicaties beschikbaar en daarom zijn we benieuwd wat er in Photoshop, Illustrator, InDesign, Creative Cloud, Muse...aan verbeteringen én nieuwigheden onder de motorkap zitten. Waarschijnlijk teveel om op te sommen. Daarom hebben we Adobe trainer Patrick Toebosch de eer gelaten om het één en ander uit de doeken te doen.

Praktisch

Datum : zaterdagnamiddag 9 juni van 13u00 tot 17u30

Locatie : Cultuurcentrum Hasselt CCHA, Kunstlaan 5

Agenda :

13u00-13u00 : ontvangst
13u30-15u00 : workshop "Wat te verwachten van Mountain Lion"
15u00-15u30 : pauze
15u30-17u00 : workshop "Wat is nieuw in Adobe CS6"

PS : natuurlijk is er ook een extra tombola

Registreer vandaag (ook voor clubleden) zodat je zetel gereserveerd is én dat je kan meedoen aan de tombola. En...vergeet je ticket (e-mailbevestiging met barcode en QR code niet mee te brengen).

Read 3110 times Last modified on Tuesday, 02 October 2012 08:11

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Clubmeeting Clubmeetings 2012 150ste clubmeeting