Sunday, 16 June 2013 12:04

Clubmeeting 6 juni : haal meer uit je iPad

By
Rate this item
(0 votes)

Was je er bij op onze vorige clubmeeting?  Heb je veel bijgeleerd?  En veel Apps leren ontdekken?  Wees gerust, we hebben rond het gebruik van de iPad nog meer plannen dit jaar.

Je kan trouwens enkele van de tips & Apps terugvinden in onze serie "iPad tips".  De volgende dagen en weken plannen we er nog een hele reeks te publiceren.  Stay tuned dus. Een goede bron van dergelijke tips is trouwens de App "iPad Secrets".  Voor beginners raden we het boek "iPad voor beginners" van iCreate aan.  Het is verkrijgbaar tijdens onze maandelijkse clubmeeting.

Wist je trouwens dat er regelmatig een verslag van onze clubmeeting in de krant verschijnt.  De bijlage van Het Belang van Limburg verschijnt nu elke vrijdag in de omstreken van Hasselt.

Oei, we zijn nog iets vergeten : de winnaar van onze tombolaprijs bekend te maken. Lidnummer 786 (Jean M) heeft een bluetooth wireless speaker gewonnen.  Proficiat.  We bezorgen je de prijs, zodat je het op vakantie kan gebruiken.

Wist je dat...de afwezigen weeral ongelijk hadden.  Want op de clubmeeting van 6 juni trakteerden we vanwege onze 15e verjaardag van de club met een ijsje.  Dat werd natuurlijk gesmaakt...

Nog even onze agenda overlopen.

Agenda juni :

  • Zoals je al gezien hebt was er een Apple Keynote op maandag 10 juni met heel wat nieuwe lanceringen.  De video kan je ondertussen bekijken.
  • Op maandag 24 juni houden we een Algemene Vergadering.  Deze zal in teken staan van het financieel verslag en een brainstorm oefening voor de geplande MacBeurs.  Wil je suggesties doen, of wil je aan de voorbereiding meewerken, of wil het weekend van 16 en 17 een handje komen toesteken, dan ben zeker welkom.  En..we combineren het ook met een kleine bierdegustatie.  Een nieuw Belgisch biertje dat je misschien nog niet geproefd hebt.

Agenda juli en augustus

  • Normaal staan er geen clubactiviteiten gepland in de zomer.  Maar je weet nooit, als we plots nog met een idee of activiteit komen.   Of eens willen afspreken...

Agenda september

  • de clubmeeting is gepland op donderdagavond 5 september
  • op zondag 8 september organiseren we een aantal workshops in het kader van de cultuurbeurs in Hasselt.  Je hoort er later nog meer van.
  • op zaterdag 21 september plannen we Klokhuis te bezoeken.  Het is nu op een nieuwe locatie, ten noorden van Utrecht, in Vingeveen.
  • de volgende MacBeurs is gepland voor zondag 17 november, op dezelfde locatie als de vorige jaren : C-Mine in Genk.
Read 3351 times Last modified on Sunday, 02 March 2014 18:44

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Clubmeeting Clubmeetings 2013 Clubmeeting 6 juni : haal meer uit je iPad