200ste Tech45 podcast

12 June 2014 By

Dinsdag 10 juni, een mijlpaal in het geschiedenis van de technologie-podcast Tech45 : de 200ste podcast was deze keer niet vanuit de micro, Skype en de zetel thuis van de podcasters maar in een "live" omgeving.  De microfoons werden opgesteld bij Zelfies, een Bar d'Office in Hasselt.  Enkele clubleden van MacLimburg waren er natuurlijk bij om het gebeuren life te volgen.

Dinsdagavond waren de zenuwen gespannen, want Maarten, Stefaan, Marco, Jan, Davy, Toon en Jelly waren aan het wachten op de micro's.  Die hadden Floris en Cindy bij.  Opeens was het ernst : vanaf het moment dat alles was afgeregeld (met een heleboel noodzakelijke kabels) kon de dicussie beginnen.  De sprekers werden even ingeleid (de deuntjes waren wel voor nadien), en het was opvallend dat elk pannellid een ongezouten mening had over al die leuke, hot topics.  Het begon over Facebook voor kinderen : gaan ze de leeftijdgrens verder verlagen, of hoe omzeilen onze kinderen dit, wat zijn de gevaren...en nog meer van dat.  Andere topics waren de tegenhanger van Apples Siri : Cortona van Microsoft.  Maar ook de auto van de toekomst die vanzelf rijdt, doet heel wat stof opwaaien.  Kortom : meer dan een uur zaten we enorm geboeid te luisteren (af en toe te applaudiseren) naar de hevige discussies, kleurrijke gesprekken (nu wel met gebaren), stevige argumentaties....van de Tech45-teamleden.  De tijd vloog voorbij en iedereen had heel wat opgestoken.  En tenslotte waren er nog heel wat tips van de teamleden.
Zelfs het publiek werd niet vergeten en even voorgesteld...


De podcast ga je best zelf eens beluisteren om te weten waarover het gaat : dat kan via de stream op tech45.eu of via iTunes.  Wedden dat je de volgende afleveringen ook gaat luisteren, telkens op dinsdagavond?

Ken je Tech45.eu nog niet?  Het is een leuke en leerrijke podcast (die je rechtstreeks of uitgesteld via iTunes) wekelijks kan beluisteren.  Het gaat over alle technologie nieuws, over gadgets, over social media, over Apple, over Smartphones, en nog veel meer.   We kennen de podcasters al langer, omdat Tech45 in 2010 en 2011 te gast waren op onze MacBeurs, maar ook tijdens workshops...  Het loont beslist de moeite waard om wekelijks een af te stemmen...op deze podcast.

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Clubmeeting Clubmeetings 2013 Clubnieuws 2014 200ste Tech45 podcast