Monday, 01 October 2012 22:58

Waarom lid worden?

Onze belangrijkste doelstelling (al vanaf het begin 14 jaar geleden) is en blijft Macgebruikers verder te helpen. Veel mensen komen in eerste instantie naar onze "Apple User Group" omdat ze met een probleem of vraag zitten, en niet weten waar naar toe. De buurman werkt met een ander besturingssysteem, en wil niks van een Mac weten. De drempel naar de winkel (je hoort de kassa al rinkelen) lijkt soms groot. Misschien speelt ook een angstgevoel een rol, want je bent nog maar pas de Mac gaan ontdekken. Het kan ook dat je nog geen Macgebruiker bent. Je twijfelt al lang om over te stappen, maar het laatste greintje moed ontbreekt nog. Je bent al dikwijls in de winkel binnengestapt...maar wanneer maak je eindelijk de switch? Of ben je als jongere al lang gebeten door het iPod- en iTunes virus. Muziek laat je niet los. Of heb je ook zo'n supercoole iPhone, waarmee je honderd en één zaken kunt doen? Het kan ook zijn dat je al meer dan 10 jaren met een "oude" Mac werkt, en de stap naar "tien" nog altijd niet hebt gezet.

Bijleren is de boodschap : Meet - Learn - Share

Het maakt niet uit, want bij MacLimburg zitten Mac-, switchers, iPod, iPhone gebruikers van allerlei pluimage. Door in contact te komen met andere gebruikers, ga je je opeens bevrijd voelen. Elke vraag durf je nu stellen. Aan medewerkers van de club, maar ook aan andere clubleden. Je leert snel bij. Maar ook andere interesses, van topics waar je nog niet aan had gedacht, lijken je plots te boeien.

Kom eens proeven : 1e clubmeeting is gratis

Kortom, het maakt een duidelijk verschil, lid te zijn van MacLimburg : Learn • Meet • Share. De beste manier om in contact te komen met de club, is gewoon een clubmeeting te komen bijwonen. Kost niks, toegang is volledig gratis. Je zal al vlug merken, dat je je thuis voelt. Clubmedewerkers vangen je op, je geraakt al vlug aan de klap met andere Macgebruikers, en je bent vertrokken. Heb je de smaak te pakken, dan zien we je volgende maand terug opduiken... Getuige zijn de meer dan 800 leden van de club. En de sfeer natuurlijk. Die is uniek. Daarvoor moet je eens komen proeven.

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Leden Waarom lid worden